Followers

Sunday, January 24, 2010

32th...

Salam...

Alhamdulillah... Allah S.W.T. panjangkan usia aku.... berikan aku peluang untuk menghirup udara dan terus bertapak di muka bumi ciptaanNya ini. Memberikan aku keluarga yang bahagia dan kehidupan yang sempurna dan gembira. Melimpahkan rezekinya hingga aku dapat menjalani hari2 dengan sempurna. Sesungguhnya setiap dugaan dan cubaan adalah tanda Dia mengingati aku, menyayangi aku dan ingin menguji sejauh mana keimanan dan setianya aku kepadaNya... Ya Allah, aku redha...

Alhamdulillah, aku bersyukur kepada Mu....

20 comments:

K.Nor said...

happy birthday fiza, semoga dipanjangkan umur dan dilimpahkan keberkatan. dan semoga dimurahkan rezeki dlm bisnes..

hana said...

epi besdayyyyyyyyyyyyyyyyyy!! moga terus maju jaya!! mmuahh!!

kakchik said...

happy birthday fiza! kakchik doakan fiza mendapat lebih banyak kebaikan di masa-masa akan datang. enjoy your birthday girl.

Kak Rose said...

happy 32nd b'day fiza, semuga dipanjangkan umur, murah rezeki dan sihat selalu dan bertambah maju dalam bisnes.... tahniah

HomeKreation said...

Happy Bday Fiza. Takda adiah pun cuma doa dari Along semuga panjang umur & di berkati Allah atas apa jua yg Fiza usahakan.

IS said...

Happy Besday, Fiza .... Moga panjang usia, murah rezeki, berbahagia selalu & diberikan kesihatan yang baik.

** Re-union kita camne, join tak?

A.I said...

selamat ari tua besenku sayanggggggggg....(tp tua lagi aku ;P)


semoga idup kau sentiasa diberkati Allah + dimurahkan rezeki + dipanjangkan umur + hepi2 selalu (^_^)

lebiu...muahhhhhh (^x^)

CatlinaFly said...

hapyy birthday kak fiza!semoga dimurahkan rezeki sokmo!

el said...

hepi besday kak za..semoga pjg umur dimurahkan rezeki..sihat tubuh badan (ek eleh sama jek wish aku ngan fb ritu) ok..smoga bahagia hgga hjg nyawa ok

LEEN said...

hepi bday fiza...semoga suksess selalu...

HaSue said...

Happy birthday kak fizaaa...semoga mendapat apa yg dihajati dunia akhirat.. dan semoga suksesss dalam dunia perniagaan..go!go!go kak fiza nordin!! :)

Fiza Nordin said...

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG WISH & DOA2 KALIAN MOGA DIBERKATI DAN DIREDHAI OLEHNYA...AMIN!

Bibu said...

hepi 32nd beday Piza..moga dilimpahi rezeki yg mahal2 hehehe

Watierman, rmanbkr said...

Happy Belated Birthday Fiza....Moga hidup sentiasa dirahmati, murah rezeki...diberkati....maju jaya dalam segala aspek kehidupan...Amin!

Nana said...

apy bezday kak..kek bday wat sendiri ke?sure lagi gempak hehe

Ayu said...

salam fiza, Happy birthday buat Fiza semuga dipanjangkan usia murah rezeki dan dikurniakan kesihatan ..Amin..

Ummi said...

salam Fiza, sorriii selorrriiii...akak terlepas entry..bz ntah apa2...Happy Belated Birthday ya Fizah..uiihh baru 32, muda lg sgt2, boleh menambah ahli lgk..hehe..muaaahhh

ILA HAFIZ said...

happy belated befday....sori lambat wish..aku ngak ada di depan pc

Azita Zain said...

walaupun dah agak lewat, nak wish jugak. happy birthday!!! moga panjang umur, dilimpahkan rexeki, bahagia hingga ke akhir hayat.... muda lagi, baru 32!

lindafendi said...

salam kak oitt...sowie, ceq ketinggalan ketapi..epi belated besday wat akak yg ke32, moga dpanjangkn umo; dimurahkn rezeki; serta diberkati Allah dalam perjlnan hidup akak..amiin....

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)