Followers

Thursday, December 01, 2011

Popia Ayam

Minum petang kite dan anak2....

Act buatnya pagi semalam dan separuh darinya dah digoreng untuk breakfast anak2 semalam. Hari ni goreng untuk minum petang pula.

Alhamdulillah....


Published with Blogger-droid v2.0.1

6 comments:

Amie said...

Assalam Fiza,
mesti dah habis popia yang sedap tu...kak Amie lewat sampai ni, kalau kakak buat popia sekejap je anak-anak kasi licin.

tun_telani said...

erk.. pendek nyer n3.. hihi.. bz ke kak fiza? =)
sedapnyer popia. tun dh lama x buat sbb ada 1 jenis je kulit popia kt sini, pastu kan, dia serap minyak.. uu uuuu...

Fiza Nordin said...

k amie,
samolah tu...sat2 goreng dah lichinnnnn

Fiza Nordin said...

tun,
bz dan xde rase nak taip panjang2 berjela hihiii

dZana said...

aslmkum fiza.. nak tanya ni.. isi ayam tu rebus ke tumis jer.. kan dah byk tanya.. cepatlah letak rspi.. boleh masuk list nnti..

Fiza Nordin said...

k dzana,
intinye tu buat mcm kite buat inti utk chicken pie tu kak.... Bz kak... belum ado maso nak update resipi hihiiii

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)