Followers

Saturday, August 21, 2010

Tat Nenas Selamat Ke Ipoh...








Salam semua...

Alhamdulillah 30 botol tat nenas tempahan orang Ipoh dah siap. Petang semalam abang ipar aku datang dan bawa ke Bagan Datoh. Nanti akan dihantar ke Ipoh, kolej anak angkatnya - Ain.

Itulah yang membizikan aku sepanjang hampir 2 minggu ini. Tapi bila dapat siap on time, syukur sangat. Kepala hotak pun tak pening. Dada pun tak sesak. Tempahan baking di bulan puasa ini pun agak kureng. Jadinya dapatlah luang2kan masa menyiapkan tat nenas ni...


Lepas ni akan sibuk nak buat shell tat pulak... lepas tu tempahan coklat pulak... lepas tu... heheheee berderet2 pulak yek... tapi... tempahan cookies raya masih terus dibuka untuk pengambian hujung ramadhan ya... jangan risau.

Yang penting, bank in deposit dan datang ambil sendiri. Minta maaflah banyak2... bulan2 puasa ni tak dapat nak buat delivery.

Call/sms (017-3113 226) atau email (sofie2_za@yahoo.com) aku untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

Jom layan picas...

4 comments:

el said...

kak za..hang buat sorg ke kuih muih ni..kagum den la..sempat gak eh..budak2 tu x kaco ke lg2 yg kecik tu..huhuhu
meletop tart nenas..besor2 ha kau puas mkn

AIDA'Z SHOPPE.- Telekung Sulam Vietnam said...

seronoknya tengok tart nenas tu...bnyknya....

Fiza Nordin said...

l,
ye le yang... buat sorang2 je...malah rasenye lebih tenang & heaven.aku ni cerewet l hahahaa!!!

buat setakat ini anak2 tak mengacau.asalkan ape aje mintaknye (nak susu,nak kencing,nak mandi,nak tgk kartun) ditunaikan... alhamdulillah!

aida shope,
taknak ke merase?meh le order dr kite... hikhikkk

A.I said...

adoiiiiiiiiiiii...tak tahan! tak tahan! mati kempunan la aku ngan tat kau ni. hohoho

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)