Followers

Monday, August 02, 2010

2nd Reunion SMTM

Salah satu item tempahan yg buat aku tak tidur...


Salam semua....

31hb July, 2010 - Sabtu adalah hari yang aku tunggu2... dapat kembali bersama kawan2 zaman persekolahan SMTM stand as Sekolah Menengah Taman Medan (sekarang dikenali sebagai Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Medan). Ini merupakan reunion kami yang kedua. Moga lepas ni akan ada lagi.


Bertempat di Holiday Villa, Subang. Aku sampai lebih kurang pukul 1.45 tgari di mana masa tu memang dah ramai yang dah sampai. Ish, rase rugi plak sampai lambat. Lagi2 kena harung jem kat USJ dekat2 nak sampai kat traffic light simpang pasaraya besar Mydin tu.

Dan sebelum masuk ke tempat parking Holiday Villa, sempat lagi berurusan dengan Wani yang order kek dan apam blossom untuk majlis kenduri anak kecilnya sekaligus birthday anak & anak buah pihak suaminya. Wani yang sepatutnya sekali memeriahkan acara reunion kami tak dapat bersama-sama sebab kenduri tu. Tak apalah Wani, next time ye...


Untuk reunion kali ni, ada muka baru dan muka lama pula tak kelihatan. Maklumlah, masing2 sibuk dengan urusan seharian. Tapi tak mengapalah juga. Majlis tetap meriah dan semestinya hevox giler... bila dah berjumpa2 tu, masing2lah lepas laku. Namun ada jugalah yang tetap cool dan memang diketahui dari zaman sekolah lagi.

Makanan yang disediakan bolehlah tahan. Tapi aku tak berapa selera nak makan. Mungkin sebab malam sebelumnya tu aku cuma tidur 1/2 jam. Pun tidur dalam keadaan duduk sebabnya klu aku tarik bantal alamatnya apam blossom 100 paket tempahan Wani tak terbuat. Apalagilah yang membuatkan aku tak tidur tu kalau bukan buat kek??? Hehe... menyiapkan 50pcs (aje...) cupcakes reunion SMTM tu... buat 2 biji kek dan 300pcs apam blossom siap packing dlm plastik bunga.


Dah tak berapa nak makan tu...asyikkanlah bersembang dan bergurau senda, mengata sane sini, orang itu dan orang ini (aktiviti harusssss) kutuk mengutuk sesame sendiri (antara kami2 je. Kutuk pun depan2 yg lebih pada bergurau sebenarnya - gurauan kasar). Ketawa tak hingat dunia. Macam orang kena sampuk. Hahahaa!!! Gitulah kalau dah bersama kawan2. Laki & anak2 pulak tinggal kat rumah. Keluarlah tanduk masing2. Ekekekeee....


Hadiah cabutan bertuah yang aku dapat. En Sofie dan siap bg cadangan suruh letak dalam kereta. Amat berguna klu tiba2 kereta break down di waktu malam. Cadangan yang bagus dan hadiah yang berguna!

Kepada semua yang hadir, maaf di pinta andai ada terkasar bahasa dalam gurauan. Tidak kira secara sengaja atau tidak sengaja. Harap tak simpan dalam hati.... Semoga kita dipertemukan lagi di pertemuan akan datang (ade ke?). Dan semoga persahabatan ini kekal abadi. Amin...

4 comments:

saveme_zero said...

wahh..bestnya gathering dgn kwn2 sekolah. aku x dpt contact semua kwn2 sekolah aku.

psttt...aku nmpk lurah dendam ko za..wakakakakak

mummy_ayu said...

wah..bestnye re union..ayu pun tgh organize re union nie..harap harap jadi..

Fiza Nordin said...

sue,
ko mcm tak biase plak tgk akunye lurah dendam tu....

ayu,
moga menjadi, amin!

Anonymous said...

Jewelry is women's best friend. It is surely a [B][URL=http://www.tiffanysfree.com]tiffany charms[/URL][/B] long lasting gift to your loved ones and enhances ones beauty [U]tiffany jewellery uk[/U] with its attention getting charm. So, while buying such beautiful jewelry for [B]fake tiffany jewelry[/B] your precious ones, you need to make [B]tiffany jewelry boxes[/B] sure that you get them from trust worthy places. Pandora bracelets, Links of London, Tiffany jewelry [U][B]discount tiffany jewelry[/U][/B] offer you top edge designs and high quality jewelry at affordable prices. They are known for their [U][B]tiffany company jewelry[/U][/B] elegant yet bright designs that could match any occasion. Jewelry these brands offer has a specific [B][URL=http://www.etiffanystore.com]tiffany jewelry[/URL][/B] meaning that expresses many feelings.

Silver bangles and bracelets of Tiffany jewelry [B][URL=http://www.etiffanystore.com]tiffany co[/URL][/B] are known for their delicate knots and symbols which express unity and harmony. Their heart shaped lockets which express love make [U][B]tiffany jewelry store[/U][/B] their partner feels that they are precious [B]buyers of tiffany jewelry sets[/B] and wonderful.

These jewelries are quite famous [B]best website to buy discounted tiffany jewelry[/B] among couples who say that these unique and simple [U]tiffany jewelry store[/U] designs of Tiffany jewelry are long-lasting and incomparable. Some [U][B]knockoff tiffany jewelry[/U][/B] designs in Tiffany's jewelry date back to decades ago, which make them [B][URL=http://www.tiffanysfree.com]tiffany sets[/URL][/B] a perfect gift as a heirloom, so that it could be passed from one generation to another, this explains the timeless beauty [U]tiffany jewelry store[/U] of the jewelry and still be in fashion even after many generations

Pandora bracelets are exquisite and its [U][B]authentic tiffany jewelry monthly promotion[/U][/B] lovely charm casts a spell on every one who sees it. It is irresistible to stop thinking about [B]fake tiffany jewelry[/B] the wonderful piece of art once you have seen it. Jewelry of the line of Pandora bracelets are designed with [U]tiffany company jewelry[/U] great care keeping in mind of tastes of millions of people, not to mention about [U][B]authentic tiffany jewelry monthly promotion[/U][/B] the current fashion too. They would make a perfect choice for [U]replica tiffany jewelry[/U] all those modern women to whom [U][B]authentic tiffany jewelry monthly promotion[/U][/B] fashion is everything.

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)