Followers

Tuesday, August 17, 2010

Mencari "Tart Shell Press"

.::. gambar carian google .::.

Salam semua... puasa ke? Alhamdulillah aku pun belum tinggal puasa (setakat ini eheheee...).

Nak minta tolong dari kawan2 sekalian... kalau2 ada yang tahu di mana aku boleh dapatkan tool untuk buat tart shell ni. Harap dapatlah berkongsi info. Tak kira dari segi harga, kualiti dan sebagainya. Sangat2 aku menghargai komen2 kalian nnt.

Gambar di atas ni aku dapat dari carian google dan ianya di luar negara. Rasa2nya di Malaysia ini pun ada. Rasanyalah, hehehee... Tak perlulah sampai aku nak add to cart pulak, kan... jadinya aku ambil ajelah gambarnya dan jadikan rujukan di sini. Kalau sesape ade info mengenai peralatan ni, diharap dapatlah berkongsi info ye...

Aku dahulukan dengan ucapan terima kasih...

5 comments:

cikmanggis said...

salam fiza..cikmanggis pun nak beli jika ada.harap kawan-kawan yang tahu mana ada benda ni dapat bgtau ya..senang kerja kita.Terima kasig fiza

Fiza Nordin said...

cm, tu la...hrp2 adelah yg sudi berkongsi info...murahlah rezeki mereka2 tu...

Noorma said...

ada ke tart shell tu kat sini?? mcm menarik jer..tokeh kuih mcm ko elok le beli... Eh..ada masa lagi ko berkarya yer.. cayalah...citer antu ko tak buat ker? aku minat betul citer antu..

Fiza Nordin said...

noorma,
lame dah q kat publisher...ade lg 2 (klu tak silap) manuskrip tak keluar tu hikhikkk
teringin gak nak wat cite antu tp aku kene jd antu dululah gamaknye wakaka

Intan Juleana Ahmad said...

Sy dah jumpa presser tart cari dlm fb tart presser

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)