Followers

Wednesday, December 02, 2009

EOE Photo Printing


Salam...

Ni cerita lama sudah... Mungkin ada di antara kawan2 blogger dah tahu pasal eoe online photo printing ni. Tapi aku baru tahu dan aku dapat tahu pasal ni ketika berjalan-jalan ke blog babyibu yang mana aku pernah menyertai contest anak2 di blog ni.... tapi aku tak menang, ekekeeee...

Pada akulahkan... boleh tahan murah jugalah charge yang dikenakan di sini. Untuk saiz 4R photo yang diprint akan dicharge 30sen saja sekeping. Sementara untuk saiz 5R - 50sen sekeping. Kalau print photo melebihi jumlah RM35.00, charge untuk penghantaran sebanyak RM5.00 akan dimansuhkan. Dalam erti kata lain, tiada charge penghantaranlah... PERCUMA lah tu...

Penghantaran adalah melalui kurier skynet. Terus di depan pintu rumah anda. Senang, cepat dan mudah. Ewah, mcm iklan plak!!! Tapi serius, aku puas hati... Cume lepas ni kena kumpul gambar banyak2 dulu baru sent utk print out... eheheee...


8 comments:

Watierman said...

Sejak ada digi can..gambar masuk external hard disk jer..nak print malas..bukannya tak de printer...tapi masalah nak simpan album tu....rumah lak sempit!!Rajin FiZa cuci gambar2 tu semua!!

Nana said...

mmg dah lama xcuci gambo.klw dlu pkai kodak xsabo2 nk cuci sebab nk tgk gambo tu seme.hehe skag ni seme smpn dlm lappy je

miemiey said...

info yg bagus..ada gak nama tu masa masuk contest aritu....nnti try masuk situ...miemiey mmg byk gambar yg duk dlm lappy ni..asenya nk buat gak pesanan tu...tgu masa sesuai ...ermmmm...

kakchik said...

menarik juga tu.
kakchik pun sama dgn kwn2 kat atas tu, dah lama tak print gambar, asyik masuk dlm external drive je.
tapi ada permintaan juga dr adik-beradik minta print gambar2 lama. kena take note ni.
terima kasih fiza.

Eiba said...

Eiba masih print gambar..x puas tgk dalam pc..kalau dapat tgk dlm album..rasa lagi puas..tu yang melambak album besar2 kat rumah nun..Tapi memang murah arr...4R 30 sen..biasa eiba print 50 sen sekeping...huhuhuhu...

ai said...

wah..senang la camni. aku ni berjuta keping gambar dlm pc! kahhhhhhhhh..kene pilih betol2 la mana yg harus diprint. huhuhu

mummy_ayu said...

salam kenal...ada gak terbaca hari tu, tak ingat kat mana..nak try gak la...tq for sharing!

Fiza Nordin said...

k watie,
act sy pun banyak simpan gambar dalam ext disk je...tp kengkadang tak puas tgk la...

nana,
kengkadang tak puas gak tgk gambo dalam skrin...tu yg usaha gak g print out.

miemiey,
mase apekah yg sesuwei itu???eheheee

k chik,
ha klu dah ada permintaan tu mmg makin kuatlah hajat nak p print out kan...? sy pun banyak print out gambar arwah mak...

k eiba,
ha tu la...kgkadang tak puas,kan...klu print out kite leh selak2 biler boring2...

besan,
betui betui...plah print out gambau yg berjuta2 lemon tu eheheheee

mummy ayu,
salam kenal kembali...sesame :D

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)