Followers

Monday, January 09, 2012

Mencari 'cahaya'...

Wahhh... Tajuk n3 xbleyh blah ek.... Hihiii

al-kisah xtvt kami2 semalam - Ahad. B4 this, mase kat rumah Angsana, kami cuma guna lampu kalimantang je untuk semua bahagian dlm rumah. Kali ni nak lain sikit. So semalam pergi ke kedai lampu kat Sesyen 23, Shah Alam. Actually ni kedai suami sepupu kite (Izan). Nama kedai Erilite. Betul2 kat atas 99 Speed Mart.

Bukanlah nak beli lampu  untuk seluruh ruang dalam rumah, hanya untuk ruang tamu, ruang makan dan bilik tidur utama saja. Tapi yg kami betul2 sure, cuma ruang tamu je ade 2 point untuk lampu dan 1 point utk kipas. Di ruang dapur dan bilik tidur utama, tak surelah pulak. So, beli lampu untuk ruang yang sure ajelah - ruang tamu.

Dalam gambar yg kite bulatkan tulah lampu yg en hubby pilih dan dipersetujui oleh kite. Harga asal rm150 tapi dapat harga sedare-mare... Murahlah sikit. Terima kasih banyak2. Kite beli 2 set. Nnti bila dah pasang kite share kat sini hasilnye, k...

Hujung minggu depan i'Allah aktiviti memasang lampu dan kipas kat rumah baru. Weekdays ni akan dipenuhi dengan ke sana ke mari beli barang2 untuk digunakan hujung minggu ni....


Published with Blogger-droid v2.0.2

3 comments:

kakcik said...

Kakcik teringin juga nak pasang lampu yang nampak bergaya, tapi suami kakcik suka lampu kalimantang je. :(

Fiza Nordin said...

Kakcik,
Ye sy tau perasaan tu sbb kebanyakkan bende suami sy pun takmo.bila dia takmo kite punxde feel... alhamdulillah tang ni suami sy ok.yg penting mesti ade bajet lebih.klu x,kalimantang aje udah hihihiii

Suzi said...

akak pun baru pasang lampu kat rumah baru...rumah first jadi teruja lebih nak lampu cantik2. alhamdulillah hubby akak pun sama hehehe...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)