Followers

Monday, January 17, 2011

Chicken Hartz Sunway Pyramid

.:: gambar di snap oleh fotographer kecil - Baby (anak Ebab). Goyang By.... ::.

Cerita hari Jumaat (14/1/2011) yang lalu...

Petang sebaik saja anak2 & en suami sampai rumah, aku pun keluar. Debab, my ex secondary school mate dah sedia menunggu di bawah. Thanks Bab, sebab sanggup ambil & tumpangkan aku. Gathering yang mengejut tapi suka sangat sebab dapat menjoinkan diri :D

Actually sebelum ni kami dah pernah gathering di Flaming Steamboat, Bandar Sunway. Tapi ada saja halangannya aku nak mengupdate gambar2 yang ada. Memanjang je errornye... naik malaslah pulak. Ni tadi ingatkan nak selitkan aje gambarnya bersama n3 ni, tapi jenuh aku klik sane sini...tah mane dah gambar2 tu... takpelah... nnt2 aje... atau tak payah langsung... heheheee

Yang turut sama menjoinkan diri adalah Rosmaniza (Ogy), Rosmawati (Ros), Mazlina (Ateh), Zureena (Ena) dan Lin (Ebab). Terima kasihlah banyak2 kepada Ogy yang belanja kami2 ni... hari tu masa makan di Flaming Steamboat pun, Ogy jugak yang bayarkan. Hai... murahlah rezeki kawan aku tu...

Tapi di tekak kami2 ni tak kenalah dengan makanan yang disajikan... next time, tak jerulah ke sini! Sorry.... :( Ayam keras kejung, hati hitam legam... tak tahulah dah berapa kali dipanaskan semula. Sup takde rasa & lain2 lagilah.... layanan pun tak memuaskan... pelayannnye cengih beno ropernye... tak mesra pelanggan langsung!

Rasanya lebih puas hati makan masa di Flaming Steamboat mula2 haritu... Caj lebih kurang same je... huhuhuuuu tapi tak apelah... sekurang2nya kami tau dah tempat tu mmg tak syiok & makanan tak syedap!

.:: wif Ebab ::.

8 comments:

cikmanggis said...

salam fiza..lama tak singgah ke blog fiza ni..eh bestnya jumpa kawan2 camni...banyak yg hendak di bualkan :)

♥LOVE2COOK♥ said...

Dah bertahun love tak gi Chicken Hartz!!! Went there last when I was working with office mates...mmg bes!

ILA HAFIZ said...

kureng skit ayam kat situ. dulu sedap lg.. hege skrang pun dah naik kan?.. kalau lapo & nak makan byk.. aku pun g situ. :)

Rosmaniza @ Ogy said...

balik rmh terus cari makanan lain sbb lapor...makan tak kenyang..haha

Fiza Nordin said...

cm,
yela cm...sesekali berkumpul2... mmg seronok sangat....

love,
sekarang jgn pergilah....tak syioklah...tak berbaloi dgn apa yg dibayar...

ila,
aku 1st time ke situ...lepas ni mmg tak jeru dahla....

ogy,
awat tak ajak??? kahhhhhhh!!!

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Nice company you have.

Fiza Nordin said...

paty's kitchen,
thanks :D

Ladies Bizz said...

Yummy!!! Lets shopp here http://ladiesbizz.blogspot.com/

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)