Followers

Tuesday, May 18, 2010

Pop Cake Ball



Salam...

PRODUK BARU @ fiza-on9booth

Gandingan kek dan coklat yang sedap. Enak... sebiji demi sebiji masuk ke dalam mulut.
Nyump, nyump, nyump!!!

v
v
v

Harga Promosi & Pengenalan

RM52.00 - 50pcs
(minimum order)


Pop Cake Ball juga boleh didapati dalam bentuk stick atau dipanggil "Pop Cake Pahar" - pop cake yang dicucuk dengan lolipop stick.

v
v
v

Harga Promosi & Pengenalan

RM1.60 sebatang
(minimum order - 50 batang)
Pakej lengkap dengan bungkusan jernih individu dan ikatan riben.

gambar contoh hasil carian di google

Harga promosi dan pengenalan akan terus berlangsung hingga diberitahu kelak... cepat-cepat sesiapa yang nak merasa.

Hubungi/sms saya - Fiza Nordin untuk tempahan 017-3113 226 atau email sofie2_za@yahoo.com

5 comments:

kak ina kl said...

wah lawanya fiza..makin mengancam..

gi tak rumah noorma kat sri kembangan..dia jemput tak kamu.

ala sorrylah tersilap taip..nasib baik kamu bagitau..akak dah edit dah.

yatie chomeyl said...

menariknay choco bal tu...yummyyummy..terliur nya

dZana said...

cantik.. n msti sedap ni..

CatlinaFly said...

wow...menariknye!hmm..nak tempah tapi jauh..nanti pop cake ball tu dimakan semut lak kat pjbt pos hehehe

Fiza Nordin said...

k ina,
i'allah pergi...noorma ade jemput...hehehee saya jarang sgt dengar hotfm tu...tp tukar2 dengar sinar & era...tp sejak arwah pak din pergi,jarang sgt le dah dgr era...ke sinar aje...

yatie,
org jauh ni kene rajinkan dirilah buat senirik yea...tp biler balik sini bolehlah order2...heheheee

dzana,
i'allah...ape2 pun ikut tekak orang juga...

cat,
boleh je...akak bungkus elok2 jangan sampai semut terbau pun manisnye tu...hahahaaa

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)