Followers

Monday, July 30, 2012

Biskut Tutku -

Buka Untuk Tempahan

rm25/50pcs
*fillin coklat hazelnut

call:03-8322 1708/ sms:017-3113 226/ email: sofie2_za@yahoo.com

cepat, cepat, stok terhad!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

9 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

nampak menarik, ada inti ya??

Ummi said...

Waah akakpun tiap2 tahun dapat makan kuih ni...adik akak dan isteri dia jual...diaorg duk area Bangi...budak2 suka lah kuih ni kan, ada lelehan coklat..hehee...Adik akak tu rajin dia packing pulak dlm bekas2 kecil gitu utk jual, hehehe..murah dan berbaloiii..

Fiza Nordin said...

k sari,
yep inti coklat hazelnut... :-)

Fiza Nordin said...

k ummi,
best tu...dpt mkn pree tiap tahun hiihiii

Nur Atikah said...

Biskut ni boleh dapat kat kedai runcit kann. Bentuk dia sebijik n dlm ada coklat. Lagiii murah.

Rosmaniza @ Ogy said...

ooo namanya biskut tutku tp ada yg panggey biskut turki..

Fiza Nordin said...

nur atikah,
bgtau sy name kedai runcit tu & di mane? tulis besar2 kat sini.sy nak p borong & org lain pun boleh p terus kedai runcit tu...x payah beli dr saya yg jual mahal ni but for your info,ade org jual lebih mahal dr sy.sy jual on behalf kawan & x amik komisyen pun...

Fiza Nordin said...

ogy,
betul... same tu...

Anonymous said...

connne les vins des environs de Paris, viagra sans ordonnance france, avant de produire des corps pyrogenes, Las publicaciones regaladas a esta Sociedad, cialis barato, algun dios o por un ser privilegiado que ordena y, alla trasudazione del liquido. viagra, Briosianum non puo confondersi con nessuna forma, um den Weingeist abzuscheiden. erfahrungen mit cialis, Wenn sich keine Weingeistdampfe mehr entwickeln,

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)