Followers

Wednesday, August 01, 2012

Potato Wedges - Iftar 9

As salam...
Hari ni dah ramadhan ke 12, gambar di atas adalah hidangan iftar kami pd ramadhan ke 9. Alasan tak boleh blah nape lewat update - malas. eheheheee jgn marah aaaaaa!

Sekali buat n3, sekali promote la ek.... sesape yg rase terliur, teringin, tertelan2 air liur tgk sos kunen persis rase sos cheezy wedges kat kepci tu, sile2lah hubungi daku untuk pembelian ok... stok ready. Stok ready tau... dengar tak...? STOK READY!

Kalau nak talking with me call no umah - 03-8322 1708. Kalau malu miow2 sms je 017-3113 226. Kalau takut kredit abis, email sofie2_za@yahoo.com dan kalau u'll friend aku kat fb, pm inbox je. Proses pengeposan adalah setiap Isnin dan Khamis.

Harga Cheezy Powder - rm12.
Poslaju - rm7/smnjg & rm8.50/sabah srawak

chiow...!

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

Amie said...

Sedapnya....

Fiza Nordin said...

k amie,
i'Allah sedap!

Outbound di malang said...

sedap sekali :) Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)