Followers

Wednesday, June 06, 2012

Jalan2 ke Kota Kinabalu, Sabah


As salam...

Alhamdulillah,i'Allah klu panjang umur,ade rezeki dan diizinkanNya sy dan en suami akan cuti2 KK,Sabah pada 10-13/6/2012 ni... Semoga perjalanan kami selamat pergi dan kembali. Doa2kan ye...

Kami pergi berdua saja...mcm tahun lepas ke Kuching,Sarawak. Lebih kurang honeymoon jugaklah ni...dah lame2 berkahwin ni sesekali nak juga berdua2an...moga ikatan hubungan suami isteri kian utuh, i'Allah... Amin.

Planningnye kami nak jln2 ke Kundasang nnt. Tidur semalam di sana. Ramai juga kawan2 yg suggest harus ke sana. Banyak2 google pun ramai yg ke KUndasang selain jln2 di pasar malam filipina & borong ikan masin di KK.

Harap adelah yg boleh guide kami. Emppp ade ke org KK nak guide kami nnt ni??? Hihiii

Published with Blogger-droid v2.0.4

12 comments:

sury_masury said...

wahh..best nye..dpt dating berdua2an..mesti seronok dua ronok yer..selamat bercuti lah fiza yer..:)

Nieda said...

selamat honeymoon yeh!

kakcik said...

Kakcik baru saja balik dari sana. Kundasang memang satu tempat yang sesuai untuk 'berbulan madu'. :)

~~zana@pb~~ said...

Fiza dtg 10hb tu hari minggu ye? Dah nak naik sekolah.....kalau hubby takde tugasan, boleh jg temankan. Sygnya masa tu pasti sedikit sesak sb org berebut nak balik kpg dan sebaliknya.

A.I said...

bestnya dpt gi honeymoon! enjoy besen ;)

Fiza Nordin said...

Sury masury,
Beronok2 hahahaa tq yeah :D

Fiza Nordin said...

Nieda,
Tq dear!

Fiza Nordin said...

Kakcik,
Semakin teruja betul nak ke sana setelah baca n3 kakcik tu... Hihii tq kakcik!

Fiza Nordin said...

k zana pb,
Owh3.... :(
Xpela xde rezeki empppp

Fiza Nordin said...

Aizah besan,
Tq cayang!!!

Anonymous said...

salam kakak. slamat dtg ke sabah.(sy tinggal d kk)hehe.cuace d kk pnas sgt skrg ni, tp myb sejuk d kundasang.=)
kalo nk jenjalan/beli or tgk kerongsang, kakak xpyh pegi psr flipine tau.kt sane susah nkdpt harge murah2..tp, pegila dkt psar mlm kg air.open daily, senang dpt hrge murah2 kt sane.=).brg2 yg djual d psr mlm kg air same je dgn yg djual d psr flipine..slamt bcuti.=)

Fiza Nordin said...

Anon,
Tq sayang... Dgn segera goggle 'pasar malam kg air' setelah baca komen adik... & tq krn beri info ini... Alangkah baiknye klu sy boleh bkomunikasi lebih langsung dgn adik.mgkn ade info lain lagi yg boleh dikongsi... A'way terima kasih sekali lagi ye...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)