Followers

Sunday, June 24, 2012

Bye2 Hotlink!!

as salam,selamat bhujung minggu...

ok...saje nak update..

start dr date hari ini sy adalah pengguna u-mobile. hahaha ade sesape peduli? xde kot...cume sy yg kisah hihii

reason btukar dr maxis ke u-mobile ni kerana hp line maxis di area umah sy ni adalah sgt payah.kadang2 tiba2 je dpt msg missed call. tiba2 je tgk2 line xde discoverage.dan klu dpt call suare tputus.kadang2 klua suara ala2 terminator.

sebab lain,dgn u-mobile ni sy boleh berinternet klu keluar mana2-hantar kek,beli brg dan lain2.di rumah boleh guna unifi.

kelebihan yg sy tau dgn menggunakan u-mobile ni kate cine booth kat mydin usj tu adalah setiap bulan dpt 300 sms percuma. ok tu sbb sy mmg lebih kerap ber sms dr call.

bayaran bulan yg rendah -rm28 saja. owh sy lupa pulak nak tanye kat cine tu ade caj tsembunyi ke? harap2 xdelah!

besarlah harapan lepas ni u-mobile mmberikan khidmat yg baik dan terpuji hahahaa!!! setakat ini...? ok!


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

Zulfadly said...

penah guna umobile, tp rasa rate call dia mahal, n service line dia agak teruk depend on kawasan lah kot,hehe

Fiza Nordin said...

zulfadly,
tq...ok sy tgk nnt camne.stakat ni blum trt lagi sejauh mane internet speed dia...

kakcik said...

Tengok offer U mobile ni, kakcik pun rasa tertarik. Tapi, setakat ini line maxis kakcik takde masalah. :)

Fiza Nordin said...

Kak cik,
Klu xde masalah sayang juga nak tinggalkan mxs.kwn2 pun ramai yg guna mxs.

UNITAQWA said...

Saya suka TUNE TALK..Call ke semua nombor 10sen je seminit (minit ke-1 16sen, minit ke-2 16 sen, minit ke-3 dan seterusnya 10sen je seminit..SMS ke semua nombor 5sen/SMS..Internet 88sen sehari dapat data 50MB..Line TUNE TALK guna line Celcom..meliputi 98% kawasan di Malaysia..Dapat point tiket Air Asia setiap kali topup, then ada perlindungan insuran kemalangan peribadi RM100,000 selagi kita masih menggunakan TUNE TALK..Saya rasa tiada telco yang berfaedah seperti ini..

..sha@dedeQ.. said...

..nak tukar line digi easy ke u-mobile..tau x kat mana boleh tukar di kuching,sarawak??

..sha@dedeQ.. said...

..nak tukar line digi easy ke u-mobile..tau x kat mana boleh tukar di kuching,sarawak??

..sha@dedeQ.. said...

..nak tukar line digi easy ke u-mobile..tau x kat mana boleh tukar di kuching,sarawak??

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)