Followers

Thursday, June 09, 2016

Cooling Rack - Toy Baru


Assalamualaikum... Ramadhan hari ke 4. Alhamdulillah, in sha Allah, hingga ke penghujung hari untuk hari ni.

Salam sejahtera :)

Ni la ada nak kongsi. Nak buat kenangan juga untuk diri sendiri. Dekat2 nak raya ni memang tray akan bersepah2... atas kerusi, atas meja. Habis sampai ke atas meja kerja encik suami pun susun tray. Bila dia balik kerja n buat kerja dia, meja dah tersusuk tray... memang kena sound lah setepek. Maka tersipu2lah I mengalihkan tray2 itu. Kihkihkihhh

Masalahnya dengan tray oven soner ni. dia tak bertebing, Jadi tak boleh nak susun bertingkek-tingkek. Kena letak merata. Huhuu

Makanya berusahalah menempah cooling rack ni. Tempah kat kedai besi je uolls... Harga lebih murahlah berbanding yang dijual di kedai bakeri dan kedai peralatan tu sume. N ofcozla kualiti besi berbeza. Ni guna besi, bukan stainless steel. Tapi okla kan... asal ada jasanya untuk aku, alhamdulillah dah!

Harga rm180
10 tingkat.
gab 4inc setiap tingkat.
Minta letak roda, senang nak alih2 kotla nak dialih2kan.

Hah, gambar bawah ni hakak velanja sekeping gambo tray dengan isiannya. Dalam tu Double Choc Cookies nama dia. Menunggu untuk di bako. Ni antara biskut jualan hakak diknon. RM25/45pcs. Promotelah sekali, alang2kan... sorry, tak boleh pos. Kot ada yg berkenan nak ngoder, boleh wasap hakak 017 3113 226. Sekitar Puchong dan berdekatannya. Yang boleh ambil sendiri atau jumpa di meet point, kotla hakak ade nak g kawasan berdekatan korang...

okbaiiii!


3 comments:

el said...

tudia aihhh 10 tgkt
meriahlahhhh kuih2 kak fiza

Fiza Nordin said...

biasa2 aja el :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)