Followers

Friday, June 24, 2011

Bora Asmara wif BFF



As salam semua... Lamanya tak update blog... bukan ke mana2 pun... ade je.... tapi mcm takde ape yg nak diceritekan.... walaupun hakikatnya... sebenarnya... ade jugak 2/3 kejadian yang boleh dikongsikan di blog ni. Kalau pun bukan untuk tatapan umum, tapi untuk dijadikan kenangan bg diri sendiri di kemudian hari. Takpelah.... kalau rajin nnt boleh jugak kongsikan di sini nnt.... blog ni kan aku yg punye... aku punye sukelah nak cerite ape pun, kan... heheheheee

.:: ni makanan yg aku order. Sory, not as I expected! ::.


Ni nak cerita pasal jimba2 aku dan my BFF friend. Kami selalu2 gaklah keluar2 p makan... jumpa, gosip2, sembang2 dan macam2lah... seronoklah released2 tensen dgn kawan2 yang sekapla, kan.... Pada mulanya ingat nak p steamboat kat Flaming, Sunway which is nak kali ke 3 dah kami p sana, makan2... naik muak pun ada rasanya.


Tapi last2 minit tukar plan ke Bora Asmara kat Kg Penchala. Dengan penuh semangatnya, aku yg memang dah lama teringin nak p Bora Asmara ni menawarkan diri untuk jadi driver pada kawan2 (Ros aka sedara, Ena & Ogy). Tak ngapele... deme pun dah selalu tompangkan aku dengan kereta deme... kali ni io le aku lak....

.:: aku & Aishah ::.

Kami memang expect jalan akan jemp sbb waktu tu lepas office hour (5.30ptg) tapi alhamdulillah taklah melekat. Sekejap2 aje berhenti2... selebihnya kereta tetap bergerak. Syukur sangat....

.:: tiramisu cake air tangan ambe ::.

Sebab sampai pun agak awal dari yang kami jangkakan, kami jalan2lah kat Kg Penchala tu. Ena dan Ogy yang agak familiar dengan Kg Penchala ni sbb suami2 orang situ, deme tunjukkan tempat2 makan yang agak2 seangkatan dengan Bora Asmara ni. Kiranya kalau ada hari2 beso, bolehlah ajak cik abang p mkn kat sane. Kalau sesaja, kena tunggu awal bulan atau dapat bonus, baru boleh p. Saja2 p, cekik tulang tgk bil nnt... kehkehkehhhhh

Jom layan gambo!!! Menyesal aku x bawak kamera.

Gambar2 yang ada ni mengharapkan gambar2 dr Ogy dan Aishah aje.....
jadilah ek... jangan banyak bunyi!



.:: us without Aishah ::.


.:: cak!!! ::.

4 comments:

MUMMY ILA said...

makan sini x best ek?.. aku lom penah cuba..

Fiza Nordin said...

makanannye kureng pada aku.... tp tempatnye boleh tahan... emp, ok2la...

Rosmaniza @ Ogy said...

lepas niat bff aku sorang ni nak makan kat sini..:)

Fiza Nordin said...

ogy, lepas ni kite ke dolly pulak no....hehehee

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)