Followers

Tuesday, October 19, 2010

Choc Chip Cookies



Salam semua...

Sekarang ni memang dah jarang2 sangat update blog yang satu ni... tapi bukan bermakna tak mahu berblogging dan dibiarkan sepi begitu saja. Kalau aku on9, semestinya aku akan jenguk ke blog ni. Baca message yang ditinggalkan oleh kawan2 (sekiranya ada) di ruangan komen dan di shoutbox. Begitu juga aku tgk bloglist yang tersedia kat bawah tu. Lompat sane sini. Kadang2 ada tinggalkan komen dan selalunya tengok2, baca2 dan lompat2 lagi. Macam katak le pulak, kan...

Sejak dari Ahad (17/10/10) lepas, anakanda aku si Mierza telah dibawa 'lari' oleh kakak aku yang yang sulong - Kak Yong, ke Sepang. Jadinya aku sekarang ini adalah sangat free... bebas ke sane ke mari sendiri2. Mujurlah en hubby tu banyak kerja di opis. Kalau tidak, haruslah aku merengek menggantikan Mierza, minta dia jangan pergi kerja. Tapi ajak dia keluar g jalan2. Hahahaaa!!! Tapi sebenarnya, aku lebih suka jalan sendiri. Sebab en suami tu bukan kaki jalan orangnya. Hehehee....

Duduk sorang2 di rumah, terasa bosan pulak. Itulah yang mengkukis ni... sebenarnya dah lama juga simpan hasrat nak mengkukis. Bukanlah takde masa sangat sebenarnya... tapi yang banyaknya malas. Hah, baguslah tu... kalau dah kena penyakit takde ubat - bak kate en hb selalu. Layan ajelah ye... sengaje aku tak kacau serbok coklat tu rata supaya adunan nampak berbelang2 gitu... seni le konon... kakakakaa


4 comments:

A.I said...

besen!! kalau aku order kukis ni ngan kau bleh x? aku nakkkkkkk! sius ni!

Lyana said...

kalo dok sorang2 senang nak wat keje kan kak pija

ILA HAFIZ said...

sodap ni.. meh share resipi leh ke?

umi fatihah maisarah said...

salam kak fiza...sya zura, br je jd follower kak fiza. sya nk mohon copy resepi ni. nk cuba..hrap d'izinkan. anak2 sya p'gemar no. 1 choc chip ni..

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)