Followers

Monday, October 25, 2010

Ayoh Makan Pizza....!


Salam semua....

Yok, yok, yok makan pizza! Crust ready made aje beli kat kedai baking. Sekalian beli barang baking untuk tempahan, selitlah beli crust & cheese tu. Anak2 pun dah lama tak makan pizza. Alahai kesian anak mama... bz hentah hape2 hentah...!

Saje nak selit cerita gak kat sini... cik BM aku yang didapati rosak awal tahun ni aritu, udah aku hantar ke Pensonic untuk repair. Orang Pensonic - Cik Ain pun ada call aku beritahu yang kos membaiki cik BM tu RM125. Tanye pendapat en suami, dia kate buat ajelah. Kalau nak beli lain kena spend RM400++. Aku jarang2 sangat gunakan cik BM tu. Lebih baik bayar RM125 daripada kena bayar RM400++. Hokey.....


Layan ajelah pizze ready made ni ye.... toping apo yang ado aje... hirisan sosej dan nenas. Untuk aku & en suami, tambah hirisan lada hijau. Hambekkkk.... capsicum tak ado, cili ijo pun jadik. Mujurlah cili api tak ado, kalau idak harus aku hiriskan sekali & tabur... kakakaka!!!!

2 comments:

ILA HAFIZ said...

aku pun dah lama x wat pizza. tp niat di hati nak makan pizza hut baru tu

Nana said...

sedapnye xpe2 esok dpt makan piza free menang giveaway hahahaha

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)