Followers

Thursday, July 30, 2015

FALCON - Pasta & Cookies Maker

Ello... Assalamualaikum :)

Alhamdulillah, DIA mendengar doa hambaNYA. Dapat lagi rembat gadget baru yang menjadi idaman kalbu.


Hari Khamis kelmarin (23.7.2015)... sebaik ambil anak2 balik dari sekolah, Mierza pun dah masuk kelas (sekolah sessi petang), terus merempit dari Cyberjaya ke Keramat Mall. Sy memang dah usha mesin ni. Dok perati je kat fb kepenggunaannya. Tengok video, baca pengalaman mereka2 yang dah menggunakannya, memang buat teruja sangat. Rasa tak sabar nak rembat juga sebiji.

Sy berharap dengan adanya mesin ni, kerja sy akan jd lebih cepat. Produksi sy akan lebih lancar. Kuantiti bertambah dan pelbagai. Insya Allah... segalanya bermula dengan diri sendiri juga sebenarnya, kan... Kalau ada mesin tp asyik melayan malas dan penat saja pun tak jadi apa :p

Puas jugalah rasa hati ni... beli Falcon ni dengan duit hasil menjual cookies raya haritu. Nampak jugalah hasilnya. Berbaloi2. Terima kasih kepada yang sudi membeli dengan sy kelmarin. Tahun ni sy tak uar2kan di blog ini dan blog on9 booth. Beriklan di fb saja. Memang agak terasa slow juga penjualan cookies tahun ni. Tapi sy percaya, mungkin setakat itu saja rezeki sy untuk tahun ini. Syukur selalu :)

 

Saya bersama Kak Enon - dealer Falcon. 
Sesiapa berhajat nak memiliki mesin ni boleh hubungi Kak Enon di talian: 017 675 1909.
Harga: rm1,060. 
Boleh datang ambil, boleh pos juga. Ada caj.
Utk demo caj rm50. Tapi masa sy pergi, ada offer FREE demo sbb masih dlm mood raya. 
Alhamdulillah!
Terima kasih Kak Enon. Tak jemu2 beri tunjuk ajar dan tips utk mempercepatkan kerja-kerja menggentel. Insya Allah akan sy praktikkan. 

 


Tengokkan gambar2 di atas dan bawah, bukan hanya sy yang teruja, tapi anak2 juga. Masing-masing sibuk nak letak tangan bermain dengan doh. Sabar ajelah Kak Enon melayan hihiii


No comments:

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)