Followers

Monday, June 09, 2014

Setelah berkurun tidak update.........


Assalamualaikum, salam sejahtera....
Yuhuuuuu, pekabo??
Sihat2lah hendaknya ye... Alhamdulillah sangat, masih dapat update blog yg dah lama terbiar ni. Bukan tak ingat nak update tapi ade masalah teknikal hingga tak dapat nak p kat 'dashboard'. Fenin lalat berbulan2. Nak tanya kat kengkawan, memalu miow2 plak. Bukan ape, nak xplain pun x reti yg kenapenya blog tu xboleh update. Makanya, terdampar sepilah blog ni sekian lamanya.
Entah macam mana boleh terfikir plak nak snap gambo n buat pertanyaan kat fb. Mujurlah ade kengkawan yg sudi bg feed back. Terima kasih banyak2 pada Pn Love Venistri Senthan yg bagi link. Klik sane, klik sini dan akhirnya terungkailah juga. Tidak dilupakan, terima kasih kepada Seri Kandi Tanah Jauhar (fb).
Tadaaaaa.... SAYA KEMBALI!
Insya Allah, dengan izinNYA dan dengan kerajinan yg x seberapa ini, sy akan update selalu. 
Banyak kisah anak2 yg dah terlepas nak dijadikan kenangan di sini. 

Kita jumpa lagi di lain n3 ye...

1 comment:

Anonymous said...

Thanks for some other excellent article. Where else may just anybody get that
kind of information in such an ideal method of writing?
I've a presentation next week, and I am at the search for such information.

my page: goji actives ()

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)