Followers

Tuesday, May 24, 2016

Novel2 Lama Dan Terpakai Untuk DiLepaskan


Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Ni la dia haaaa... dah berkurun rasanya hasrat ni terpendam. 
Nak let go novel2 lama ni. Masa pun takde nak melayan baca membaca. Nak jaga apatah lagi. 

Boleh tahan banyak juga koleksi. Teringat masa pindah rumah... novel saja 5 6 kotak. Berat dia jangan bayanglakan. Sampai mengeluh kawan2 asben yang tolong angkut barang.


Nak let go, nak jual. 
Kalau ada yang berkenan dengan novel2 lama ni, bolehla hubungi sy - 017 3113 226. 
Sy nak jual murah2 je ni.

Actually ada banyak tajuk lain lagi. Kalau nak upload semua kat sini, haiiii sampai pagilah kejenya.
So ini hanyalah sebahagian saja ye.



Atau korang boleh juga berkunjung ke blog sy yg lagi satu kat sini:-


Haaa dlm blog atas ni mmg khas update utk novel2 saja.



Ok, thanks!

1 comment:

Kakcik Nur said...

Kat rumah ni pun ada satu almari novel yang masih elok. Hendak dijual dah diconteng nama sendiri bukan main besar lagi. Anak pula tiada perempuan. Ada yang dipinjam orang tapi terus lesap...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)