Followers

Sunday, February 21, 2016

Jalan menuju ke langit...?

Assalam :)

Masih cerita masa cuti-cuti CNY yang lalu. Tapi ni n3 pendek ajelah...
Nak kongsikan apa ketika dalam perjalanan dari Desaru, Johor ke Melaka. Kalau korang tanya kat mana exactly akan nampak ni, memang aku tak tahu nak explain. Perjalanan kami ni mengikut GPS je. Kalau dibawaknya berpusing jalan jauh pun, kami redha je follow pasalnya memang zero pengetahuan! Hahaa


Korang tengoklah gambar atas ni... tengok yang memuncak di atas tu. Aku ni kerut-kerut kening pandang. Lama jugak aku dok mengamat apelah yang mencodak depan tu. Berbalam-balam kelabu je... kena fahamlah, pandangan mata zahir dengan pandangan dari lensa kamera yg dah diabadikan di gambar lain sikit.

Dah lajak perjalanan dan jalan tu macam menurun dari bukit barulah...... dan semakin hampir dan pandangan nampak terang... barulah nampak mcm di bawah ni haaaa

Tipah tertipu! Tipah tertipu!
(Heh, siapa yang menipu???)
Kwang kwang kwang.....

Roper-ropernye tiang jembatan daaaaaa #tepokdahi :p


Kat bawah ni permandangan semasa atas jambatan. Aku tangkap gambar di sebelah kiri sajalah. Ada kapal-kapal besar berlabuh. Jangan tangan tu sungai ka, laut apa... aku tak tau! Hakhakhakk

Anak Johor mungkin tahu ni...




And last but not least... 
Gambar bawah ni hakak nak velanje... 
Gambo tiang yang kusangkan.....

JALAN MENUJU KE LANGIT!






3 comments:

Kakcik Nur said...

Hahaha... kalau betul pun menuju langit, idokle mak nak naik...gayat weh...

Fiza Nordin said...

klu sungguh ke langit maknanya ke alam barzakh leee huhuuu
xgitu kakcik nur??? :))

arwahu leeee

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)