Monday, August 03, 2009

Kentang & Ikan bilis Berlado


Jom makan...
Pedas gak nih sebab pakai cili api semate. Cili api tu aku tumbuk ngan bawang kecil dan bawang putih. Sedap makan dengan nasi panas-panas. Ikan bilis tu pulak biarkan rangup.

Aduilaaaa...

10 comments:

  1. Yg nie memang sedap nie makan dgn nasik panas2 kan kak Fiza... nak cikit.hehehe

    ReplyDelete
  2. ijan,
    klu boleh tembus tangan kat skrin tu silelah...heheee...klu tak jawabnya kene p dapo & masak sendiri le hahahaa

    ReplyDelete
  3. alahai ni pun saya sllu msk kat umah kak...
    kdg2 tu xde ikan bilis saya taruh kentang + telor..

    ReplyDelete
  4. amboii mengancam gilosss..mesti kena try lepas ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. yes yes my all time peberete, paling senang..kenkadang tak letak kentang pun ikan bilis ngan bawang dan cili api..kecur sudah air liur, sib baik waktu lunch dah

    ReplyDelete
  6. wah cedapnye!! semalam baru bli kentang konon2 nk wat sambal.hehe

    ReplyDelete
  7. HUWAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

    Kau saje!! nyampah...adoiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  8. L,
    telur tu camne?

    sis lin,
    try jgn tidak2... :D

    ana ali,
    buat le camane pun...sendiri yg nak makan,kan...? heheee

    nana,
    konon2 nak buat sambal...abis tu jadi tak sambal nye tu???

    ai besan,
    takkan nyampah...?baru kelmarin kate lebiu hukhukhukkkk

    ReplyDelete
  9. goreng kentang tu...agak2 dah msk tu baru gaul ngan telur..pecah jerk...
    tu pun sedap gak..mil sllu msk..laki ku sllu request kalo xde lauk kat umah..kahhh

    ReplyDelete