Jom makan...
Pedas gak nih sebab pakai cili api semate. Cili api tu aku tumbuk ngan bawang kecil dan bawang putih. Sedap makan dengan nasi panas-panas. Ikan bilis tu pulak biarkan rangup.
Aduilaaaa...
Pedas gak nih sebab pakai cili api semate. Cili api tu aku tumbuk ngan bawang kecil dan bawang putih. Sedap makan dengan nasi panas-panas. Ikan bilis tu pulak biarkan rangup.
Aduilaaaa...
Yg nie memang sedap nie makan dgn nasik panas2 kan kak Fiza... nak cikit.hehehe
ReplyDeleteijan,
ReplyDeleteklu boleh tembus tangan kat skrin tu silelah...heheee...klu tak jawabnya kene p dapo & masak sendiri le hahahaa
alahai ni pun saya sllu msk kat umah kak...
ReplyDeletekdg2 tu xde ikan bilis saya taruh kentang + telor..
amboii mengancam gilosss..mesti kena try lepas ni..hehehe
ReplyDeleteyes yes my all time peberete, paling senang..kenkadang tak letak kentang pun ikan bilis ngan bawang dan cili api..kecur sudah air liur, sib baik waktu lunch dah
ReplyDeletewah cedapnye!! semalam baru bli kentang konon2 nk wat sambal.hehe
ReplyDeleteHUWAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ReplyDeleteKau saje!! nyampah...adoiiiiiiiiii
L,
ReplyDeletetelur tu camne?
sis lin,
try jgn tidak2... :D
ana ali,
buat le camane pun...sendiri yg nak makan,kan...? heheee
nana,
konon2 nak buat sambal...abis tu jadi tak sambal nye tu???
ai besan,
takkan nyampah...?baru kelmarin kate lebiu hukhukhukkkk
goreng kentang tu...agak2 dah msk tu baru gaul ngan telur..pecah jerk...
ReplyDeletetu pun sedap gak..mil sllu msk..laki ku sllu request kalo xde lauk kat umah..kahhh
l,
ReplyDeleteooo gituuuuu